Diversiteit & Inclusie in de praktijk

Jouw organisatie doet al veel op het vlak van diversiteit en inclusie en mede dankzij de Nederlandse InclusiviteitsMonitor weet je welke acties werken en wat de verbeterpunten zijn voor de organisatie. Gebrek aan middelen en tijd maakt het in de praktijk ingewikkeld om hiermee aan de slag te gaan.

Daarom biedt InclusieNL een netwerk van betrouwbare experts die het wetenschappelijke fundament erkennen en ondersteunen, en die jouw organisatie de praktische handvatten kunnen bieden om een stap verder te zetten.

Diversiteit & Inclusie in de praktijk InclusieNL

De juiste expertise inzetten voor jouw organisatie

Een extra paar, externe ogen die meekijkt en meedenkt op het diversiteit en inclusiviteitsbeleid van jouw organisatie biedt veel meerwaarde. Zeker als je als organisatie al langere tijd bezig bent met het onderwerp, kan het inschakelen van een expert die dient als sparringpartner ervoor zorgen dat jouw organisatie zich blijft ontwikkelen op dit vlak.

InclusieNL werkt samen met een netwerk van verschillende experts op het gebied van diversiteit & inclusie. Hierdoor is er voor iedere soort organisatie wel een samenwerkingspartner te vinden die hen kan helpen om hun organisatie nog diverser en inclusiever te maken.

Wil je direct aan de slag met een van onze partners? Laat een bericht achter via het contactformulier onderaan deze pagina en wij helpen je zoeken naar de juiste expert voor jouw organisatie.

Starten met D&I

Maak als organisatie kennis met het onderwerp D&I en leer wat de juiste beginstappen zijn om aan de slag te gaan met dit thema.

Doe mee aan de Nederlandse Inclusiviteitsmonitor om te ontdekken hoe jouw organisatie scoort op het gebied van D&I.

Benieuwd wat je als organisatie nog meer kunt doen op het gebied van diversiteit en inclusie?

Contact

Interesse in het samenwerken met een D&I expert?  

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij brengen je in contact met een partner die het beste past bij jouw organisatie.