Starten met Diversiteit & Inclusie

Een organisatie waarin werknemers zich thuis voelen, zichzelf mogen zijn en gehoord en gezien worden. Steeds meer organisaties zijn bezig om een diverse en inclusieve organisatie te worden. Maar de eerste stappen naar zo’n diverse en inclusieve organisatie kunnen ingewikkeld zijn. Want waar begin je? En hoe weet je of een interventie ook bij jouw organisatie past?

Met onze onafhankelijke positie, wetenschappelijke fundament en praktische toepassing is InclusieNL de partner die jou helpt bij het zetten van de eerste stappen op het gebied van diversiteit en inclusie.

Starten met Diversiteit & Inclusie. Steeds meer organisaties zijn bezig om een diverse en inclusieve organisatie te worden.

De juiste stappen zetten naar een diverse en inclusieve organisatie

InclusieNL helpt jouw organisatie bij het uitstippelen van de juiste weg om een diverse en inclusieve organisatie te worden.

We combineren ons grote netwerk, fundament in de wetenschap en ervaringen uit de praktijk door het aanbieden van kennissessies waarin je samen met andere organisaties kennis maakt met het onderwerp diversiteit en inclusie. 

In deze sessies ontdek je meer over het thema, de do’s & don’ts en leer je hoe je de juiste stappen kunt zetten om van jouw organisatie een diverse een inclusieve organisatie te maken.

Interesse in deelname in een sessie? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Benieuwd wat je als organisatie nog meer kunt doen op het gebied van diversiteit en inclusie?

D&I meten

Doe mee aan de Nederlandse Inclusiviteitsmonitor om te ontdekken hoe jouw organisatie scoort op het gebied van D&I.

D&I in de praktijk

Ga aan de slag met een D&I consultant in jouw organisatie om de vertaalslag te maken naar een D&I beleid wat werkt in de praktijk.

Contact

Interesse in deelname in een kennissessie?

Laat het ons weten door een bericht achter te laten via het contactformulier. Wij nemen contact met je op.